E-commerce op school

Online ondernemen begint natuurlijk met het leren maken van een eigen website in WordPress. 

In onze module E-commerce Op School gaan leerlingen/studenten specifiek aan de slag met de facetten van online ondernemen, zoals de bouw van een webshop met Woocommerce.

Belangrijke Pagina's voor informatie

E-commerce op school

Tijdens E-commerce op school behandelen we de onderdelen SEO (zoekmachine optimalisatie), assortiment en online etaleren, Online adverteren, Content creëren, Google Analytics, logistiek en Online marketing. Naast het Praktijkboek E-commerce, is er ook de e-learning module E-commerce

E-COMMERCE IS NIET HET ONDERNEMEN VAN DE TOEKOMST, HET IS HET ONDERNEMEN VAN NU!

En dat zal alleen maar verder groeien. Des te meer reden voor leerlingen/studenten om nu aan de slag te gaan met deze praktijkgerichte onderwijsmodule. Net als bij Ondernemen Op School, worden de lessen verzorgt door eigen, bekwame trainers, die specifieke kennis van en actuele ervaring met e-commerce hebben. Een webshop installeren en inrichten is één ding, om succesvol online te ondernemen komen er nog veel meer zaken bij kijken. En dat begint bij goed onderwijs door bekwame experts.

De geleerde kennis wordt direct in de praktijk uitgevoerd. Geen theoretische verhalen en een offline oefenomgeving, maar het echte werk in de praktijk. Wij zorgen tevens voor de domeinnamen en hosting gedurende 12 maanden. Dit betekent, dat leerlingen/studenten werken met hun eigen branding en niet aan de branding van een leverancier. De koppeling met betaalsystemen en een bankrekening per team wordt gefaciliteerd.

Deze module E-commerce Op School is zowel in combinatie met Ondernemen Op School als los te boeken.

Scholen geholpen
0 +
Klassen getraind
0 +
Studenten geïnspireerd
0 +