E-Learning

EURObizz Academy heeft een eigen e-learning platform; met een persoonlijke inlogcode krijgen leerlingen/studenten toegang tot de theorie van het programma Ondernemen Op School. Leerlingen/studenten kunnen ook hun eigen (digitale) trainingen en workshops hier op plaatsen.

Belangrijke Pagina's voor informatie

E-learning

E-Learning is dé manier voor leerlingen om aan hun skills te blijven werken om de lessen heen. Zo voegt EURObizz Academy naast fysieke trainers ook een digitale trainer toe.  

Zelf E-learning maken binnen Ondernemen Op School
Om leerlingen wegwijs te maken in de wereld van E-learning en digitaal leren, leren leerlingen niet alleen via E-learning. Binnen de intensieve variant van Ondernemen Op School, is er ook ruimte voor leerlingen/studenten om zelf hun E-learning kunnen maken en op de markt kunnen brengen. Hiermee trainen we leerlingen/studenten weer een andere vorm van digitale vaardigheden.

Blended learning binnen Ondernemen Op School
‘Blended learning’ zal een steeds grotere rol in educatie innemen en de verwachting met gepersonaliseerd leren is, dat dit nog verder zal toenemen. Blended learning is een vorm waarbij digitaal leren en klassikaal/frontaal leren wordt gecombineerd. Dit maakt het mogelijk om flexibel en op maat vorm te geven aan het inbedden van Ondernemen Op School in het curriculum van een school.

Jaar ervaring
0 +
Projecten afgerond
0 +
Coaches
0 +
Certificaten
0 +