Ondernemen op school

Tijdens het programma van Ondernemen Op School, bieden wij de juiste balans aan tussen een kort theoretisch gedeelte en een interactieve praktische deel. Hier worden grote concepten geboren!

In de afgelopen jaren hebben we gemerkt dat leerlingen niet alleen de basiskennis van het ondernemerschap ontwikkelen in ons programma, maar ook de voordelen ervaren van een daadkrachtige houding. Het lef om uit hun comfort zone te stappen en om nieuwe dingen te proberen in plaats van de angst om te falen. 

Belangrijke Pagina's voor meer informatie

Ondernemen op school

Ons doel met het programma ‘Ondernemen Op School’ is het creëren van een uitermate realistische praktijkervaring. Het tweede doel is het overdragen van kennis en ervaring betreffende de opstart en opbouw van een bedrijf. In onze visie gaat dit mooi gepaard met het inzetten van trainers die zelf actief zijn als ondernemer. Zij delen graag actuele kennis en ervaring met leerlingen en deelnemers.

Tijdens het programma van Ondernemen Op School, werken we het concept uit tot een verkoopbaar product of dienst. Het doel is, dat leerlingen/studenten zo ver mogelijk komen en echt resultaat boeken.

Ondernemen Op School is daarom meer dan een lesprogramma, het is een totaalconcept. Wij faciliteren ook alles er om heen. De complete planning van alle lessen per lesuur, de lesmaterialen, de trainers die zelf ondernemer zijn, de hosting en domeinnamen (elk team mag een .nl domein naar keuze uitzoeken) en de webshop voor de bouw van hun website. Indien van toepassing kan ook de webshop gefaciliteerd worden per team. Kortom, als school en docent wordt je volledig ontzorgd!

Maatwerkversies zijn altijd mogelijk!
Standaard komen we een blokuur (2 lesuren, dit zijn contacturen, geen studiebelastingsuren) per week langs, maar een blok van 3 lesuren of 2 lesblokken per week kan ook worden afgesproken. Deze intensieve versie omvat een heel schooljaar. Uiteraard kunnen we ook een maatwerkversie afspreken als het gaat om het aantal lesuren en de frequentie. Bijvoorbeeld: een school vind 24 uren te weinig en 88 uren te veel; dan kunnen we ook een programma samenstellen van bijvoorbeeld 30, 40 of 50 lesuren.

Onze klanten kennen ons als flexibel en dit wordt gewaardeerd!

Scholen geholpen
0 +
Klassen getraind
0 +
Studenten geïnspireerd
0 +