Referenties en aanbevelingen

Bent u benieuwd naar de meningen en ervaringen van de lesprogramma’s van Eurobizz Academy en hoe deze worden ontvangen in de praktijk? Lees dan hieronder een greep uit meerdere testimonials en aanbevelingen

Marc Otto

OUD-VOORZITTER COLLEGE VAN BESTUUR LMC-VO ROTTERDAM & LID COLLEGE VAN BESTUUR NHL STENDEN HOGESCHOOL

Aanbevelingen

Graag stellen we ons comité van aanbeveling aan u voor: Zij dragen ondernemerschap een warm hart toe en bevelen ons programma ‘Ondernemen Op School’ van harte aan. Wij zijn hen zeer dankbaar voor hun steun!

Hans de Jong

OUD-PRESIDENT PHILIPS NEDERLAND

Referenties

“Ondernemen Op School biedt leerlingen een extra springplank voor hun toekomst en een praktijkgericht ondernemersprogramma. Het aanbod is flexibel en van meerwaarde voor ons lesprogramma. Volgens mij hoort ondernemerschap in het onderwijs van de toekomst.

 

4/5
Henrique Dekkers

Stanislascollege Krakeelpolderweg

“Ondernemen Op School, daarin komt eigenlijk alles bij elkaar waar wij met de leerlingen mee bezig zijn. Alles wat ze uit de boeken leren komt in de praktijk terug en daardoor onthouden ze het veel beter” 
4.3/5
Elise Hernes

Young Business School Rotterdam & GKH

“Met het programma “Ondernemen Op School’ van EURObizz Academy oefenen studenten vaardigheden op het gebied van ondernemerschap.

Het programma ‘Ondernemen op school’ omvat een aanbod van theorie én praktijk. Ik ben enthousiast over ‘Ondernemen op school’ en werk er graag mee binnen onze Entree Opleiding Assistent verkoop & ondernemen.”

3.7/5
Dwight Ritfeld

Zadkine Startcollege Rotterdam