Wie we zijn

Eurobizz Academy is een organisatie die gespecialiseerd is in het stimuleren en simuleren van praktijkervaring als het gaat om ondernemerschap. Onze klanten, verschillende scholen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Brabant, ervaren ons als een fijne toevoeging in het onderwijspakket. Lees hieronder meer informatie over onze organisatie.

Wie we zijn

Eurobizz Academy is begonnen in 2016/2017 toen de oprichter Werner van Ekkendonk van verschillende onderwijsinstellingen de vraag kreeg om als gastspreker het ondernemerschap te introduceren bij studenten. Als ervaren ondernemer en onderwijzer was hij de juiste persoon hiervoor. Het enthousiasme, de inspiratie en de leergierigheid van de betrokken studenten vormden de argumenten om Eurobizz Academy op te richten. Samen met verschillende ondernemers en onderwijzers is het lesprogramma ‘Ondernemen op school‘  zorgvuldig samengesteld. Het doel was het vinden van de juiste stimulans om in de praktijk ondernemerschap te introduceren bij studenten.

Sindsdien hebben honderden klassen en duizenden studenten succesvol het programma ‘Ondernemen op school’ ervaren. In 2018 kwam hier het programma ‘E-commerce op school‘ bij. 

In 2021 heeft The Growth Club, onder leiding van Immanuel Silva, Eurobizz Academy gekocht met het doel om de lesprogramma’s en de praktijkervaringen naar het volgende niveau te tillen.  The Growth Club is een organisatie bestaande uit professionals met roots uit de marketing, sales en evenementenbranche, die bijeen zijn gekomen met de gemeenschappelijke passie om hun ervaringen te delen.

“Ondernemen bestaat in de kern uit oplossingsgericht denken en werken. Daarnaast is het belangrijk om een toevoeging te kunnen zijn in de samenleving.”
                                                                      Immanuel Silva (CEO)

Dit is waar Eurobizz Academy ook voor staat. Als organisatie willen wij meer doen dan enkel praktijkervaringen aanbieden. Ondernemerschap gaat namelijk verder dan enkel een website opzetten en omzet binnen halen. Het vraagt een specifieke mindset, visie, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen. Als organisatie hechten wij hier veel waarde aan. Daarom zullen wij de aankomende jaren hier meer focus op leggen. Dit gaat uiteraard gepaard met onze lesprogramma’s ‘Ondernemen op school’ en ‘E-commerce op school.’ Samen met het team, de participerende scholen, de ondernemende trainers en de betrokken partners maken wij deze visie voelbaar tijdens de lessen. 

Ben jij enthousiast na het lezen van deze tekst en wil jij als onderwijsinstelling, potentiële trainer of nieuwsgierige student meer weten over onze organisatie en de bijkomende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en wij bellen jou zo snel mogelijk terug. 

Scholen geholpen
0 +
Klassen getraind
0 +
Studenten geïnspireerd
0 +

Het Bestuur

Eurobizz Academy wordt aangestuurd door een dynamisch team van gedreven ondernemers, die naast Eurobizz Academy goed zijn voor circa acht andere ondernemingen in verschillende branches.
De gemeenschappelijke passie in het delen van ervaring en kennis in het onderwijs brengt hen samen.

Immanuel Silva de CEO van EuroBizz

Immanuel Silva

Chief Executive Officer
(CEO)


Philip Minderhoud CFO van EuroBizz Academy

Philip Minderhoud

Chief Strategy Officer
(CSO)


Xavier Assegaf Marketing & Communicatie Manager

Xavier Assegaf

Creative manager